Pagina's

zaterdag 26 maart 2016

Nederlandse kaart / Map of the Netherlands

Wat is die landkaart toch een genot om te doen.. Maar wat een aan en afhecht werk. Vooral al die kleine boompjes zeg maar. Die moeten bosgebied aanduiden.

ENGLISH;
This mapwork is such a joy to make.. But what a work it is, with all that starting and finishing over and over again.. Specially all these little trees. These symbolize the forest area's.

Een paar plaatsnamen staan er ook weer bij. O.a. Grijpskercken en Vriesche Palen. (Allemaal oude spelling natuurlijk)

ENGLISH: 
A few placenames are done.  Places called Grijpskercken and Vriesche Palen.  (These are all old spellings ofcourse)

En hier nog even een foto van het geheel ter afsluiting. Ik ben nu op het punt tussen drie provincies aangekomen: Groningen, Friesland en Drenthe.
ENGLISH:
And last but not least an overview of the complete work. I am now at a point between three provinces: Groningen, Friesland and Drenthe.

Tot de volgende keer weer.
See you all next time.

9 opmerkingen:

 1. Wat wordt dit mooi en leuk dat je mijn provincie Groningen er al op hebt staan! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he... En nu heb ik het op facebook al gehad over diverse plaatsen gehad die ik geborduurd had..De vraag gesteld of deze plaatsen ├╝berhaupt nog bestonden en daar heb ik ZULKE leuke reacties op gekregen. Ik maak een mooie reis door Nederland heen op deze manier.

   Verwijderen
 2. Tja, 1 boom maakt nog geen bos...Wat een klus weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja.. Een megaklus.. Maar hij wordt ook mega mooi... En neemt ook mega veel ruimte in beslag.

   Verwijderen
 3. Wat een fijn borduurwerk. Erg mooi. Je hebt volgens mij best wel wat borduurwerken waar je mee bezig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb toevallig even geteld van de week.. Ik ben er in totaal met 8 bezig.. 8 Borduurwerken, een quilt, een trui om te mazen (al 10 jaar geleden, dus die trui is al tig keer in en uit de mode geweest haha) een borduurwerk op plastic canvas en mijn meubels.. een beetje veel denk ik eigenlijk wel.. Er komt maar zelden iets af bij mij.

   Verwijderen
 4. Ik ben ook met deze kaart bezig! Maar ik smokkel nog wel eens met kleine oversteekjes aan de achterkant. Is toch niet te doen om alles af en aan te hechten, respect als je dat wel doet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik zeker weet dat het niet te zien is.. Dat het via andere steekjes loopt steek ik wel over. Anders hecht ik iedere keer aan en af. Ik heb al eens een werk gehad waarbij ik ook overstak en ik de draden door de stof heen kon zien lopen. En dat vond ik jammer.

   Verwijderen